Liverpool Drakt


 • Fotballdrakter Barn

  dagens klima blir denne avgiften  I dagens klima blir denne avgiften sett  Liverpool Drakt, Chelsea Drakt  i dagens klima blir denne fotballdrakter til barn de fem siste kampene


  22-åringen er en av de mest ettertraktede spillerne i Europa som har fått nesten 150 kamper for Leipzig.

  I dagens klima blir denne avgiften sett på som et godt kjøp for en spiller som kan være en forsvarsspiller på toppnivå i løpet av det neste tiåret.

  liverpool drakt Klausulen hans så United, Liverpool og Chelsea alle holde tett på Upamecano - selv om det nylig har blitt foreslått at Red Devils vil se andre steder i stedet, med Sevillas Jules Kounde som et alternativ.

  Ole Gunnar Solskjær søker en oppgradering på baksiden sammen med kaptein Harry Maguire med United som har sluppet inn 30 mål på 23 toppkamper denne terminen.

  fotbollströja barn Chelsea-sjefen Thomas Tuchel sies å være en stor beundrer av Upamecano, og Blues vil trolig trenge forsterkninger på midten i sommer.


  chelsea drakt Så også kunne Liverpool ha mistet hele Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip for langvarige skader denne sesongen.

  fotbollströjor Men hvis United, Chelsea og Liverpool ønsker å styrke backlinjen, er Upamecano ikke lenger et alternativ for trioen.

  Franskmannen er i stedet Allianz Arena bundet med Upamecano som sannsynligvis vil erstatte David Alaba på Hansi Flicks side.

  Den allsidige østerrikske forsvarsspilleren er uten kontrakt med Bayern på slutten av sesongen, og forventes allment å bli gratis med Real Madrid til tross for forbindelser til alle tre United, Chelsea og Liverpool.

  Bayern-sjef Karl-Heinz Rummenigge gjorde det nylig klart at Bayern ønsket å signere Upamecano, men var ikke den eneste klubben som så på en avtale.

  Avtalen er et betydelig kupp for Bayern og vil hjelpe dem med å opprettholde sitt kvelertak på den tyske toppdivisjonen.

  De er sju poeng unna Upamecano og Leipzig for tiden etter 20 kamper etter å ha vunnet alle de fem siste kampene.


  Maglie Calcio A Poco Prezzo