aftale vil sandsynligvis ikke blive


 • fodboldtrøjer

  aftale vil sandsynligvis ikke blive  Dalot spillede 33 kampe for Milan i sidste  Chelsea Trøje, Fotbollströja Barn, Dortmund Trøje, Jalkapallo Pelipaidat

  selvom det ikke lykkedes ham køb fodboldtrøjer online del af englands


  Dalot spillede 33 kampe for Milan i sidste sæson, med sin alsidighed, der tillod ham at spille på både venstre og højre side af forsvaret.

  Selvom det ikke lykkedes ham at etablere sig som førstevalg, viste han sig som en nyttig spiller for Stefano Pioli, hvis hold blev nummer to i Serie A i sidste sæson.

  Milan forsøger nu at færdiggøre deres hold til kampagnen 2021/22, da Pioli planlægger en måde at lukke 12-punktsgabet til rivalerne Inter.

  Problemet for den italienske klub er, at United ikke har nogen interesse i at låne Dalot ud til endnu en sæson og angiveligt ønsker at 'indkassere' og sælge den portugisiske landmand under 21 chelsea trøje.

  Ole Gunnar Solskjær er ivrig efter at få et transfergebyr for sine tjenester, så rapporten siger, at de to klubber 'vil fortsætte med at forhandle for at forsøge at finde en aftale'

  fotbollströja barn.

  Det er næppe overraskende, at Solskjær ikke ser plads i sin trup til Dalot, der kun har spillet 35 kampe for klubben i løbet af de sidste tre år Dortmund Trøje.

  United har allerede to venstrebacker i Luke Shaw og Alex Telles og er på markedet efter endnu en højreback for at levere konkurrence til Aaron Wan-Bissaka jalkapallo pelipaidat.

  Klubben forsøger at hente Kieran Trippier fra Atletico Madrid, efter at den engelske landskamp hjalp Diego Simeones side med at vinde La Liga i sidste sæson.

  Den 30-årige er angiveligt interesseret i at vende tilbage til Premier League i næste sæson, men Atleti holder fast i deres pris.

  United er i forhandlinger med den spanske klub, men enhver aftale vil sandsynligvis ikke blive aftalt før efter EM, hvor Trippier er en vigtig del af Englands trup.